QUIZ: Kush e gjen i pari/ Cila nga këto dyja është mamaja e djalit?

Kuicet dhe enigmat na ndihmojnë në përmirësimin e proceseve tona njohëse. Ato përforcojnë lidhjet midis qelizave të trurit dhe përmirësojnë kujtesën. Mbi të gjitha, përveçse një stërvitje e mirë për trurin, ato janë dhe shumë argëtuese!

Në foton e mësipërme ju shihni një fëmijë dhe dy gra. Nëse keni një instinkt të fortë dhe jeni shumë detajist , përpiquni të gjeni se cila nga dy gratë është nëna e fëmijës.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen jua themi ne. Fëmijët shpesh në mënyrë të pavetëdijshme luajnë përballë prindërve të tyre. Ata gjithashtu kanë të njëjtën ngjyrë të flokëve. Besojmë se tashmë e kuptuat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*