ZBULIM INTERESANT: Muaji i lindjes përcakton karakterin e personit, profesionin, gjatësinë e trupit, sëmundjet madje edhe sa gjatë do të jetojmë

A e dini se pavarësisht shenjave të Horoskopit që na grupojnë në bazë të të dhënave të datës së lindjes, ndryshimet tona janë të dukshme ndonëse mund të jeni në të njëjtën shenjë. Kësaj pikëpyetjeje i jep përgjigje ky artikull, pasi muaji ku kemi lindur mund të thotë shumë për secilin nga ne.

Madje muaji i lindjes mund të përcaktojë karakterin e personit dhe ndikon në gjithçka, që nga formimi e botëkuptimi personal e deri te karriera. Gjithashtu mund të ndikojë në gjatësinë tonë, masën e trupit, sa jeni të prirur ndaj sëmundjeve, madje edhe sa gjatë do të jetojmë. I nisim muajt me radhë.

Janar
Nëse keni lindur në janar, kjo do të thotë që ju jeni analitik, të pavarur dhe një lider i lindur. Për më tepër, ju jeni krijues, karizmatik, kokëfortë, ambicioz dhe serioz. Ju pëlqen të mësoni dhe të mësoheni dhe natyrshëm njerëzit do t’ju ndjekin. Ju njiheni për të qenë i organizuar, i zoti, punëtor dhe i zgjuar. Për më tepër, ju dini të bëni të lumtur njerëzit e tjerë, sepse jeni shumë të vëmendshëm.

Ju jeni rezistent ndaj sëmundjeve por ka të ngjarë të vuani nga ftohjet, Alzhaimer, sëmundja Crohn apo epilepsia. Për më tepër, ju i doni fëmijët dhe keni aftësi të mëdha shoqërore.

Shkurt
Nëse keni lindur në shkurt, kjo tregon se do të jepni shumë nga jeta juaj duke kërkuar atë dikë të veçantë. Ju kujdeseni shumë për të tjerët dhe bëheni një prind i shkëlqyeshëm. Për më tepër, ju jeni i qetë, i ndrojtur, i sinqertë, i përulur, besnik dhe temperament. Ju e doni lirinë dhe agresivitetin.

Sidoqoftë, mund të lëndoheni lehtë. Kjo gjithashtu tregon se jeni të prirur për çrregullime të gjumit dhe ka të ngjarë të punoni për diçka që lidhet me artin.

Mars
Njerëzit e lindur në Mars priren të jenë të destinuar për famë dhe të fitojnë shumë para. Sidoqoftë, ata janë të predispozuar të jenë edhe të pabesë.

Ata janë të dashur, të fshehtë, të ndrojtur, të ndershëm dhe dashamirës.

Të tjerët do t’ju konsiderojnë të besueshëm, të mirë dhe mirënjohës. Ju pëlqejnë udhëtimet, vëmendja dhe dekori i shtëpisë. Kur bëhet fjalë për sëmundjet, ka të ngjarë të vuani nga astma.

Prill
Nëse keni lindur në Prill, ju jeni kokëfortë, impulsiv dhe shef. Gjithashtu, ju keni një karizëm natyror dhe shumë miq. Ju jeni krijues, inteligjent, aktiv dhe dinamik. Për më tepër, ju jeni diplomat, bujar, të nxituar, emocional dhe prekës.

Jeni të prirur për probleme të kokës dhe gjoksit, alkoolizmit, autizmit dhe depresionit.

Maj
Nëse keni lindur në maj, kjo tregon se respektoni autoritetin dhe vlerësoni martesën. Ju kënaqeni të kaloni kohë vetëm dhe të keni ndjenja të thella. Ju pëlqen të ëndërroni dhe të keni një imagjinatë të mirë. Për më tepër, ju jeni e bukur dhe e doni letërsinë, udhëtimet dhe artet.

Ju jeni të ndjeshëm ndaj diabetit dhe glaukomës.

Qershor
Nëse keni lindur në qershor, jeni romantik por xheloz. Ju jeni gjithashtu një dashnor fantastik, i mirë, i sjellshëm, i ndjeshëm, me humor dhe shumë bisedues.

Ju keni një tendencë për thashetheme, jeni kokëfortë dhe lëndoheni lehtë. Për më tepër, mund të vuani nga probleme të shikimit.

Korrik
Nëse keni lindur në korrik, ka të ngjarë të jeni simpatizues, i sinqertë, sarkastik, i çuditshëm, i ndjeshëm dhe i fshehtë. Ju jeni me humor, falni dhe krenoheni me veten. Për më tepër, ju nuk do të keni ndonjë vështirësi për të studiuar dhe lehtë do të takoni miq të rinj.

Ju pëlqen të rrini vetëm dhe jeni të ndjeshëm ndaj problemeve të dietës, depresionit dhe shikimit.

Gusht
Njerëzit e lindur në gusht janë të dashur, vlerësojnë martesën, kanë një frymë ekipi dhe frymëzojnë të tjerët. Ata janë tërheqës, trima, bujarë dhe u pëlqen të bëjnë shaka. Për më tepër, paratë u vijnë lehtësisht dhe ata mund të bëhen lehtësisht xheloz. Të talentuar në arte, muzikë dhe mbrojtje.

Ata mund të jenë studentë problematikë dhe mund të përjetojnë probleme të lidhura me shëndetin, duke punuar shumë.

Shtator
Nëse keni lindur në shtator, kjo tregon se jeni inteligjent, fleksibël, shpirtëror, të rrallë dhe të kujdesshëm. Për më tepër, ju jeni të qetë, detajist, të organizuar dhe të ditur. Ju keni një tendencë për të analizuar mbi situatat që mund t’ju sjellin probleme.

Ju mund të jeni shumë përzgjedhës, veçanërisht kur bëhet fjalë për një marrëdhënie dhe jeni të prirur për depresion.

Tetor
Nëse keni lindur në tetor, kjo tregon se jeni me fat, argumentues, një udhëheqës i mirë dhe ju pëlqen të bisedoni. Sidoqoftë, mund të zemëroheni lehtë dhe ju pëlqen të ëndërroni. Ju jeni të sinqertë, të drejtë, emocional dhe me mendime.

Jeni të destinuar të jetoni një jetë të gjatë.

Nëntor
Nëse keni lindur në nëntor, ju jeni theksues, pozitiv, unik dhe i shkëlqyer. Ju vendosni dhe jepni shembull për të tjerët dhe jeni guximtar, bujar dhe miqësor.

Ju shpesh bëheni një shembull dhe një mësues i shkëlqyeshëm për të tjerët. Për më tepër, ju jeni punëtor, kokëfortë dhe romantik. Ju jeni të ndjeshëm ndaj depresionit dhe lodhjes.

Dhjetor
Nëse keni lindur në dhjetor, kjo do të thotë që vlerësoni një mënyrë jetese të qëndrueshme dhe se jeni patriot, besnik, bujar dhe i ndershëm. Ju nuk pretendoni dhe urreni kufizimet. Jeni të prirur për astmë dhe alergji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*