Thuaj se si e mban “zogun” dhe të tregoj se çfarë mendojnë burrat për ty. Do të mbetesh e habitur me atë që do shikosh

Kur një grua ka një jetë in.time normale për burrat, disa detaje nuk i shpëtojnë … të tilla si depilimi në zonat ku dielli nuk hyn dot. Por ajo që gratë nuk e dinë dhe se meshkujt shpesh nxjerrin përfundime bazuar në mënyrën se si ne rruajmë zonën tonë in.time. Nuk është diçka e zakonshme: burrat duan të etiketojnë gjithçka, përfshirë gratë.

Një grup shkencëtarësh kanë bërë një studim, duke i kërkuar një numri të madh të meshkujve të thonë fjalën e tyre lidhur me depilimin e zonave in.time të femrave. Sot do t’ju bëjmë të buzëqeshni pak. Këtu është ajo çfarë mendojnë meshkujt për ne në bazë të asaj se si ne rruajmë pjesët tona private.

Pista e uljes/ Ata mendojnë se gruaja ka pak përvojë. Ata besojnë se ata kanë të bëjnë me një grua të sigurt, shumë të vëmendshme ndaj pamjes së saj. Ata do të përpiqen të bëjnë dashuri me të me ëmbëlsi dhe respekt sepse e konsiderojnë të pafajshme dhe të pastër në shpirt.

Vula/ Me këtë stil, burrat imagjinojnë një grua më të pjekur dhe të pavarur. Ata do të mendojnë se ju jeni të lira nga çdo lidhje dhe nuk keni frikë të eksperimentoni. Ata do të duan të bëjnë dashuri me ju me pasion dhe të provojnë gjëra të reja, sepse ky depilim u thotë atyre që ju do t’i lini ata të bëjnë gjithçka.

Lëkurë krejt pa qime/ Pa dyshim, ky është stili i preferuar nga burrat … shumica e meshkujve i duan gratë kështu gjithashtu për një çështje praktike (nuk do të shpjegojmë pse). Ata mendojnë se jeni një nga partneret më të mira të shtratit.

Gotë Martini/ Në këtë rast, burrat mund të imagjinojnë se jeni një vajzë me shumë përvojë, shumë e guximshme në shtrat dhe pa frikë se mund të provoni gjëra të reja. Në të njëjtën kohë ata besojnë se ju jeni një grua që ndihet pak fajtore për të qenë aq e pasionuar dhe e pacipë në mes të çarçafëve dhe ju keni një stil elegant dhe delikat.

Trekëndëshi i Bermudës/ Është e ngjashme me stilin “Martini” vetëm shumë më e gjerë. Ky është një trekëndësh i përcaktuar mirë që mbulon pothuajse të gjithë pubisin. Ata mendojnë për ju si një grua e pjekur dhe e fortë. Ky stil është i preferuari i burrave të moshuar.

“Mohaëk”/ Ky është një nga stilet më të rehatshme për gratë, por është më pak tërheqës për meshkujt. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se askush nuk e pëlqen atë. Dije se ka shumë djem që duan të shohin gruan e tyre të rruar si ky model.

Diga/ Ky është stili i dikujt që nuk rruhet. Besoni apo jo, shumë meshkuj të pjekur janë shumë të tërhequr nga qimet; megjithatë, shumica e të rinjve do të mendojnë se jeni shumë e pjekur si grua e që nuk ke bërë dashuri për një kohë të gjatë. Ata gjithashtu mund të mendojnë që ju jeni një “feministe”, e cila nuk rruhet sepse nuk është e gatshme ta bëjë këtë për të kënaqur meshkujt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*