• March 24, 2023

Gazetare me prinderit qe…, kjo është 23-vjeçarja që hu mbi jetën në ak sidentin tra gjik ne Sauk

Sikela Përroj, vajza që shihni në foto është 23-vjeçarja e cila h mbi jetën në aks dentin tr gjik të ndodhur te rrethrrotullimi i Saukut.

E reja ishte duke udhëtuar me 22-vjeçaren Eriselda Abedini dhe 20-vjeçarin Klevis Ruçaj kur makina e këtij të fundit u aks dentua.

23-vjeçarja Përroj ishte nga Shalsi i Cërrikut dhe kishte mbaruar studimet për degën e Gazetarisë. Ajo jetonte e vetme në Tiranë, ndërsa prindërit i kishte jashtë shtetit.

Rikujtojmë se 20-vjeçari Klevis Ruçaj, shoferi i “ Audit A8” që shk ktoi aks dentin e rëndë në

rrethrrotullimin e Saukut, dyshohet se ka qenë duke lëvizur me shpejtësi mbi 260 km/h.

Ai ishte i pasionuar pas shpejtësisë së lartë dhe këtë e tregonte edhe në rrjetet sociale.