No menu items!
More

  Today's Picks

  Most Recent

  Elvana Gjata drejt burgut! Ja pasuria marramendese qe Ervin Mata i ka lene ne banke

  Më 21 shtator 2020, Elvana Gjata, e dashura e bosit të kokainës Ervin Mata, publikoi disa fototo në jaht. Elvana u shfaq me bikini...

  Most Recent

  Trending

  Important

  Elvana Gjata drejt burgut! Ja pasuria marramendese qe Ervin Mata i ka lene ne banke

  Më 21 shtator 2020, Elvana Gjata, e dashura e bosit të kokainës Ervin Mata, publikoi disa fototo në jaht. Elvana u shfaq me bikini bardh e zi dhe me atlete.  Më 29 shtator 2020, Ervin Mata, sipas dosjes së SPAK-ut, është i mërzitur pasi i janë kapur 250 kg kokainë në Gjermani. Mata dyshohet, sipas SPAK, se ka organizuar trafikimin e 250 kg kokainë nga Brazili në drejtim të Frankfurtit në Gjermani.  Por, droga është kapur dhe Mata shprehet se nuk e di se ku ka kokën. “Ata mund ta duan dhe për Belgjikë, po unë shes me 35.Tashi ç’a të them unë, okay, ishalla i ka në Shqipëri, do ta ul dhe një pikë, prit të dali...

  Elvana Gjata drejt burgut! Ja pasuria marramendese qe Ervin Mata i ka lene ne banke

  Më 21 shtator 2020, Elvana Gjata, e dashura e bosit të kokainës Ervin Mata, publikoi disa fototo në jaht. Elvana u shfaq me bikini bardh e zi dhe me atlete.  Më 29 shtator 2020, Ervin Mata, sipas dosjes së SPAK-ut, është i mërzitur pasi i janë kapur 250 kg kokainë në Gjermani. Mata dyshohet, sipas SPAK, se ka organizuar trafikimin e 250 kg kokainë nga Brazili në drejtim të Frankfurtit në Gjermani.  Por, droga është kapur dhe Mata shprehet se nuk e di se ku ka kokën. “Ata mund ta duan dhe për Belgjikë, po unë shes me 35.Tashi ç’a të them unë, okay, ishalla i ka në Shqipëri, do ta ul dhe një pikë, prit të dali...

  More from categories